poniedziałek, 8 lutego 2016

• Dziennikarz Jacek Wan na inauguracyjnym wykładzie - wiosna 2016

Pan Jacek Wan, japonista i specjalista od tematyki Dalekiego Wschodu, korespondent, koneser wschodniej kuchni i jednocześnie świetny kucharz. Jest autorem filmów dokumentalnych: „Wielkanoc na Amorgos” (2008 ) i „Orzeł i chryzantema” (2010 ) oraz książki „Tao smaku”, w której przybliża nam tajniki kuchni Dalekiego Wschodu.

2 komentarze:

  1. WANG NIE WAN!!!!

    OdpowiedzUsuń
  2. Proszę nie wprowadzać czytelników w błąd. Wczoraj na wykładzie słuchacze spotkali się z dziennikarzem Jackiem Wanem.
    Łatwo sprawdzić w internecie, np. tu:
    http://wirtualnywydawca.pl/2014/12/jacek-wan-autor-ksiazki-tao-smaku-w-empiku/
    Niepotrzebne te wielkie litery i wykrzykniki (>_<)

    OdpowiedzUsuń